Eilen katottii Allun kanssa leffoi =) 

Katottii semmonen ku Shrooms

Ihan ookoo leffa meiän mielestä. Siin ei niinku oikee ollu semmosii erityisen jännii kohtii mut se oli tasasesti koko leffa vähän karmiva :D Idea oli ihan kiva tommoi erikoinen ja kokonaisuudessaa iha kelpo katsottavaa. Loppu oli vähän erikoinen / tylsähkö.

Juoni meni siis jotenkin näin : 

Amerikkalainen joukko teinejä, lähtee irlantiin maistelemaan sieniä. Heidän oppaansa on sieniin erikoistunut paikallinen Jake, johon yksi teineistä (Taraa) on jo ennestään ihastunut. Nuorille kerrotaan legendasta, joka on ainakin olevinaan tosi tarina.  Lähistöllä on kasvatuslaitos jossa nuoria kohdeltiin huonosti. Tää tarina vaihe jäi vähän epäselväksi mulle, mutta niinku joku siellä olleista kai laittoi johkiin ruokaan niitä sieniä ja sitten siellä tapettiin melkein 80 ihmistä raa-asti sen jälkeen.  Mustan veljen ja yksinäisen kaksosen ruumiita ei koskaan löydetty ja tarinan mukaan ne vaeltelee metsissä vielä nykyäänkin. Sieni-aikaan ihmisiä on tarinan mukaan kadonnut metsästä. Lisäksi siellä asustaa ns. alkuperäiskansaa, eli  mun mielestä ne oli vaa sisäsiittoisia pellejä.

Sit ne ettii semmosii tietynlaisia sieniä ,mut just nyt on se aika ku kasvaa myös mustalakkisia sieniä. Ne näyttävät melkein samalta. Mutta jos sellaisen ottaa se toden näköisesti johtaa kuolemaan, tarinoiden mukaan kuitenkin jos siitä selviää saa elämänsä tripin jonka mukana kyvyn nähdä tulevia tapahtumia. Sitten tapahtuu monenmoista, Yksi nuorista tietenkin maistaa tätä sientä ja toinen toisenlaista sientä. Sitten etsitään kadonnutta jätkää metsästä ja juoksennellaan hulluissa hallusinaatioissa.

Tapahtuu monenlaista, harha ja todellisuus sotkeutuu ja tulee paljon murhia... Loppu jääköön teille katsottavaksi

 

Sit katottii Drag Me To Hell

Tämäkin iha kelpo pätkä. Loppu oli suhteellisen ennalta arvattava mut silti ihan hyvä. Leffas säikähti vähä välii iha kunnolla, ja sillai iha hyvä. Näin painajaisia ! :(

Sunnuntai:

KOKEISIIN LUKEMISTA o.O

♥ Jonna